Kunderne siger

 

“Jeg føler mig så privilegeret over, at du har taget dig tid til, at sætte en proces i gang, der skal gøre mig til et helt menneske.

Jeg ønskede at tabe mig og blive glad og tilfreds med mig selv. Jeg har prøvet alt hvad der findes af slankekure, nogle virker bedre end andre, og jeg har tabt mig mange gange i årenes løb. Men det er aldrig lykkedes mig, at opnå følelsen af lykke og glæde og være tilfreds med mig selv. Nu ved jeg hvorfor. Det handler ikke om mad, det handler om alt andet end mad. Jeg var aldrig kommet til den erkendelse, hvis ikke jeg havde mødt dig Joan.

Jeg havde aldrig troet at 8 uger var alt hvad der skulle til for at få et bedre liv.”
Helle om forløbet Slip madfokus (læs om hele Helles oplevelse af forløbet her)

 

Aller først vil jeg starte med at sige tak fordi, du tænkte på mig. Tak for et godt, spændende og lærerigt forløb.

At finde frem til hvad det er, der i virkeligheden spænder ben for mig her i tilværelsen, kan jeg kun takke dig for Joan. Via dit utrolig spændende forløb, har jeg lært så meget mig selv at kende. For du er virkelig kommet helt dybt derind, hvor jeg aldrig selv var kommet.
Hanne om forløbet Slip madfokus (læs om hele Hannes oplevelse af forløbet her)

 

“Jeg har bare kæmpet i så mange år, og endelig var du der til at sætte ord på alle mine tanker. Jeg tog mig selv i , at give et råd til en igår, om at det er næsten umuligt at tabe sig og være tilfreds , så længe kalorier og mad har det største fokus.
Tænk at det skulle komme ud af min mund – jeg tror sgu jeg har fattet det.” 
H.

 

“Jeg følte pludseligt at du havde hjulpet mig med at finde de svar som jeg har søgt så længe.
Mange tak for hjælpen, det betød rigtig meget for mig med den snak og det gav mig et skub i den rigtige retning og hjalp mig til pludselig at kunne se situationen fra en helt ny vinkel. Af hjertet tak.” H.

 

“Kære Joan,
Tak for en super god workshop.
Det er rart, at du tør være så åben og ærlig, for så føler jeg mig meget mindre forkert.
Dejligt at bare være kvinder og kunne støtte hinanden og grine sammen.
Jeg har helt sikkert fået mod på at prøve en masse nye ting af.” S.

 

“Jeg synes det var svært at se udover at tælle kalorier og være på slankekur. Det har aldrig virket, men jeg blev ved med at håbe, at med den rigtige slankekur, ville det lykkes.
Nu har jeg lært at tænke på en anden måde og det er blevet nemmere for mig at ændre nogle vaner.
Jeg har allerede tabt mig lidt. De samtaler vi har haft er meget mere værd end du beder om.”. I.

 

“Det har været godt for mig at opdage, at jeg ikke er alene om dette problem. Når andre tør være så ærlige om, hvordan det er for dem, så er der helt sikkert også hjælp til mig. Efter en gratis samtale har jeg fået håb.”. B.


“Joan, du har hjulpet mig til at se, hvor lidt der skal til for at komme igang med at vende skuden. Tusind tak for dine positive indspark. Vi ses helt sikkert på et af dine forløb.”. L.

 

Jeg havde en dejlig og meget givende dag på din workshop Joan. Vi kom rundt om mange ting og det bedste af det hele var at gruppen faldt godt i hak – vi grinede meget og kærligt – mest af os selv. Og det tror jeg faktisk var med til at jeg bagefter var i stand til at tage en stor beslutning for mig: nemlig at give slip på sukkeret.
Så jeg er nu i gang med min 8. sukkerfri uge!!
Beslutningen var rigtig svær og det har kostet noget at sætte sig ind i nye kostvaner, hvad der tilladt og hvad jeg kan erstatte osv.
Men jeg har det fantastisk i min krop og ikke mindst i mit sind, fordi jeg før brugte så meget energi på at fordømme mig selv, spise mere og så forfra igen. Så cirklen er endelig brudt!“. J. 

 

Det var en rigtig god dag, dejligt at være sammen med ligesindede, som virkelig forstod, hvordan det er, at være afhængig af søde sager og overspiser. Fik mange gode indput og værktøjer til at bekæmpe trangen. Har fået troen på det nok skal lykkes.“. M.